HMS Sovereign of the Seas

 

Ontdek en bouw de HMS Sovereign of the Seas

HMS Sovereign of the Seas is een nieuwe verzameling voor het bouwen van een schitterend schaalmodel (1:84) van het machtigste oorlogsschip van de 17e eeuw.

De HMS Sovereign of the Seas, ook wel de “Gouden Duivel” genoemd, liep in 1637 van stapel en was het grootste schip van zijn tijd. Lees alles over de geschiedenis van het schip en over de scheeps- en modelbouw en ervaar het plezier om zelf zo'n prachtig schip te bouwen.
Iedere week ontvangt u nieuwe bouwonderdelen & een magazine. Daarin vindt u duidelijke stap-voor-stapinstructies met foto's. Al doende zult veel u nieuwe vaardigheden leren.

Citroën 2 CV Charleston

 

Bouw stap voor stap de legendarische Franse auto! Leer met deze collectie de geschiedenis van de Citroën-dynastie kennen en bouw zelf deze buitengewone

Citroën 2 CV Charleston op schaal 1:8 die ieders bewondering zal afdwingen. Het model, dat uit onderdelen van metaal en spuitgegoten kunststof bestaat, is een getrouwe reproductie van de legendarische Franse Citroën 2 CV Charleston, de getuige van een tijdperk en het laatste model van de beroemde productlijn van Citroën.

Taarten decoreren

 

Maak de mooiste taarten, koekjes en cupcakes.

Met ieder nieuw deel van Taarten decoreren ontvang je rijk geïllustreerde en goed begrijpelijke instructies waarmee je zelf stap voor stap schitterend gedecoreerd gebak in een handomdraai kunt maken.

In ieder nieuw deel ontvang je duidelijke stap voor stap foto-instructies, lekkere recepten en vaktips.

Zo ontdek je vele nieuwe technieken om alle soorten taarten en gebak te decoreren en je familie en vrienden te verrassen.

Red Bull Racing RB7

 

Zelf bouwen en rijden: Het op afstand bediende nitromodel van de auto RB7 van wereldkampioen Sebastian Vettel.

Stap voor stap bouwen. Ook als beginner in de modelbouw kun je dit unieke RC-model van Sebastian Vettels Formule 1-wagen in het seizoen 2011 bouwen. 

In de duidelijke bouwhandleiding wordt geen enkel detail vergeten.

HMS Victory

 

Bouw Admiraal Nelson’s beroemd vlaggenschip!

Met iedere deel van Admiraal Nelsons HMS Victory ontvangt u een set bouwonderdelen om dit toonbeeld van de Britse militaire zeevaart op schaal 1:84 na te bouwen – inclusief zeilen, tuigage, vlaggen, bewapening en detailgetrouwe metalen figuren van Lord Nelson en zijn bemanningsleden!

Stap voor stap bouwinstructies: Ieder onderdeel van uw model bestaat uit materialen van hoge kwaliteit, die tot in het kleinste detail zijn bewerkt.

De overzichtelijke bouwinstructies leggen aanschouwelijk uit hoe de verschillende delen worden samengesteld en afgewerkt – stap voor stap. 

DE AANBIEDINGEN

 
 
 
CMS: Ariadne Content Manager